TESTIMONIALS

Søren, 40 år, Sunds

Min far gav mig en T-shirt i 9. klasse, hvorpå der stod:
“stol ikke på en mand under 100 kg”. Og jeg har aldrig været under de 100 kg. siden, på trods af rigelige mængder motion og mange forskellige slankekure.  
Jeg har på et 8 ugers forløb hos Sunde Livsnydere tabt 9.5 kg. uden at være sulten, og jeg er for første gang siden 9. klasse under 100 kg.
Principperne er så nemme og simple, at jeg holder fast, og det er blevet en livsstilsændring.

glad-mand-mentalt-overskud

 

Benn Morgenstern 49 år, Tjørring

Jeg har i mange år kæmpet med overvægt og havde forliget mig med, at der ikke rigtig var noget, der virkede på mig. Efter et forløb ved Sunde livsnydere har jeg endelig fundet noget, der virker på min krop.
Jeg havde fået diabetes 2 af min overvægt og ville gerne have gjort noget ved det, men jeg vidste ikke hvordan. Så kom mig og min kone i kontakt med Sunde livsnydere og derfra har det taget fart. Jeg har reduceret min insulin med 3/4 dele og har tabt mig 6.5 kg., indtil nu. Men det slutter ikke her, det her er en livsstil der virkelig virker, og noget man godt kan.
Tak til Sunde Livsnydere for support og indspark.

 

glad-mand-mentalt-overskud

 

Martin Dahl 46 år, Herning

Jeg startede på  92,4 kg. Efter 8 uger med Sunde Livsnydere var jeg på 86,8 kg.
Som mand synes jeg, at Sunde Livsnydere-konceptet passer total godt til mig. Jeg har fået en sundere livsstil i hverdagene, og føler ikke jeg går glip af noget i weekenderne. Jeg er megavild med “mandemaden”.
God mad, masser af fløde, bacon og bøf og selvfølgelig det grønne.
Tænker jeg er sund livsnyder, resten af livet

 

glad-mand-mentalt-overskud

 Helle 36 år, Sunds

Efter to graviditeter havde jeg taget en del kilo på. Jeg havde egentlig accepteret min overvægt. Motivation for at start på forløbet var, at få et fællesprojekt med min mand og en sundere livsstil. Efter et 8 ugers forløb hos Sunde Livsnydere har jeg tabt 5,9 kilo. Forløbet har været spændende, sjovt, inspirende og så har det været befriende, at få et stabilt blodsukker. Jeg har for første gang i mit liv fået mod på at skulle fortsætte en livsstil, hvor målet er at blive normalvægtig.

 

glad-mand-mentalt-overskud

Oliver 19 år, Herning

Jeg startede på 116 kg. efter 8 uger med sunde livsnydere var jeg nede på 101,8.
Jeg er gået fra et livsmål på 111 cm. Til 99,5 cm.
Efter at have været “den store dreng i klassen” i alt for lang tid. Har jeg endelig fundet en livsstil der hurtig gav mig resultat og som er nem at leve med. Mindre smerter i knæ og ryg, nemmere at komme omkring og væsentlig mindre svedproduktion.

 

 

 

glad-mand-mentalt-overskud

 Anna-louise 46 år, Herning

Startede på 76 kg. og efter 8 uger var jeg nede på 72,7 kg.
Jeg gik ind i det her forløb for at støtte min mand og min søn. Min helt store sidegevinst har været at der også lige røg nogle kilo og 6 cm i taljen. Sammen har vi fundet en livsstil der passer godt til os alle og ikke bare et “projekt” jeg har haft som mor og kone.
Fællesskabet har haft stor betydning og vi kommer til at være sunde livsnydere resten af livet

 

glad-mand-mentalt-overskud

Marianne 50, Tjørring

Har fulgt sund livsnyder og sikke en tur. Har ud over et vægttab på 6 kg nu fået så meget mere energi. Min oppustet hed i maven er forsvundet og mine små hedeture er væk. Jeg lærte om kost motion og søvns betydning for kroppen. Jeg har sammen med min mand lagt vores livsstil og madvaner om. Og vi har det fantastisk. Det er en livsstil der er kommet for at blive.

 

glad-mand-mentalt-overskud